Over ons

Over Diezijn LokaalDe producten en diensten die in de winkel van Diezijn Lokaal worden verkocht zijn veelal zelf ontworpen, geproduceerd en/of  klein ingekocht.  Kortom het aanbod is uniek.In de voormalige gemeente Niedorp huizen veel kleine bedrijfjes. Deze ondernemers werken vaak vanuit huis en blijven daardoor onzichtbaar voor het publiek. Ik wil ze graag een fysieke etalage bieden om zichte presenteren. 


Iedereen vind het jammer dat de winkels verdwijnen in de dorpen. De ondernemers uit de voormalige gemeente Niedorp zonder bedrijfsruimte en of winkel heb ik daarom benaderd en gevraagd of zij interesse hebben in een stukje van mijn Winkel.
 
Sinds september 2017 kun je in de winkel van Diezijn Lokaal (Lees: die zijn van hier) producten kopen van lokale ondernemers. Het aanbod is daardoor heel divers . Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd in de winkel zoals b.v. workshops of proeverijen. Tevens kun je er gratis een kopje koffie of thee nuttigen en kunnen fietsers en wandelaars bij ons hun flesje water vullen. Het is  inmiddels een gezellige ontmoetingsplek geworden.

Ben jij een ondernemer gevestigd in West Friesland misschien is een plek bij Diezijn Lokaal wel wat voor jou. Onder het kopje Extra vind je informatie hoe je deelnemer van Diezijn Lokaal kunt worden. Misschien zien we elkaar dan snel!

Vanaf april 2020 is deze webwinkel gestart. 
Via deze website kunnen onze klanten nu ook onze lokale producten kopen.

KvK nummer 37094756
BTW nr. NL002092067